lördag 9 oktober 2010

Jag heter Anna-Karin. Jag kommer ifrån Sverige.

Jaha då var den första svenskalektionen avklarad :)
Mina trevliga ukrainskor är mycket duktiga och det är en fröjd att lära dem vårat, i mångt och mycket, komplicerade språk.

Nu är det dags för kropppkakerullande och att jobba med barndomskartan inför redovisningen på fredag. Det kommer nog bli riktigt bra det!

Göran Skytte är i domkyrkan ikväll, man kanske ska ta sig en sväng om...

5 kommentarer:

Anonym sa...

När jag läser detta blir jag varm i hjärtat. Känner att Gud kanske har sänt dig till denna plats detta rum just för dessa Ukrainskor. Jag ber av hela mitt hjärtat om Guds välsignelse över ditt liv just här och nu. Jag är glad för din skull att du troligtvis börjar finna dig tillrätta på ön, trots att jag saknar dig så oerhört. Det känns som du är längre hemifrån än när du var i Tyskland och det kanske du är själsmässigt??? Många kramar från MOR!!

Ay-Kay sa...

"längre bort själsmässigt", vad menar du med det?

Anonym sa...

Själsmässigt, vad betyder det? kp

Anonym sa...

Jag tror att du börjar hitta dig själv och börjar känna dig trygg i dig själv. Därför kanske du inte "själsmässigt" behöver min "kontakt" på samma sätt som när du var i Tyskland. Du har väl också fått nya vänner och det är kanske "verkliga" vänner som du känner dig trygg med och det gör mig bara GLAD. Jag var kanske likadan i din ålder, men senare i livet förstärktes min relation till min MOR och nu upplever jag att hon står mig väldigt nära, vi kan prata om allt. Hon är den som lyssnar och förstår. Kanske jag är egoistisk men jag vill ha samma relation till båda mina döttrar. Kram jag ÄLSKAR dig och även Louise.

Ay-Kay sa...

Skaffa telia! Det kommer hjälpa :D