torsdag 10 november 2011

Ég heiti Anna-Karin.

Skumma saker händer på ön. Trappor förvandlas till busshållsplatser och så vidare.

I skolan träffar vi barn i olika klasser och åldrar. En del är först lite rädda och tillbakadragna, men det brukar brytas efter ett tag. Särskilt när det blir "friminut" och "fristund". Det är härligt. Bara rädslan för att göra misstag försvinner kommer denna praktikperiod bli great.

I förrgår var jag och besökte utebadhuset för första gången. Det var härligt. Det fanns olika bassänger med olika temperaturer. Det var härligt att kliva i det 43-gradiga vattnet med den mörka himlen över sig. Det var en skön promenad hem.
Senare gick vi på bio och såg "In time". Mitt i filmen kom det något oväntat; en paus på några minuter. Jaha, vad gör man då liksom.

Igår tog vi en annorlunda väg hem. Vi tänkte gå genom "vildmarken" men hittade inte vägen över forsen. Tillslut så kom vi till en bro som tog oss till andra sidan :) Istället för 20 minuters promenad var vi hemma efter cirka en och en halv timme. Därefter gick jag till den billiga affären Bonús och stoppade korgen full med mat. Kvällen bestod av popcorn-poppning och Band of Brothers.

Vad som väntar i helga får vi se. Lite skridskor, utflykt, bergsklättring och frälsis hoppas jag på.

På återseende.

4 kommentarer:

Anonym sa...

:) visst ler man alltid i sitt hjärta när man tänker på Anna-Karin!

Ay-Kay sa...

Det låter smickrande, knappt man vågar fråga vem det är som skriver...

Anonym sa...

Jag har skrivit 3 inlägg varav ett på låtsasislänska, alla har bara försvunnit vid publiceringen,hoppas detta går fram /Kram p-a

Anonym sa...

Är barnen för små för Linne eller Nobel. Båda har ju miljöanknytning i ngn mening. Är ju välkända internationalister. Kanske kan du knorra till ngt på det underlaget. Musicera med Ewert Taube (Änglamarken)eller Gärdestad (Sol Vind o Vatten tex) Ge dem lite slagverk så kör du gitarr. Eller ngr lekar " hur många får plats på en bänk?" "Gå i ring och sitta på stolar på given signal"Alltid 1 stol för lite. Du kan det här bättre efter ditt Montesori-år. Kram Fr P-a